Join our tribe!

Happy tribe logo

De missie van Mirjam en Juliette is om meer vrolijkheid, onbevangenheid en happiness in mensen hun leven te brengen. Als twee wereldse vrouwen die volop in het leven staan, hebben ze intens genoten van de hoogtepunten en hebben op een effectieve manier de levenslessen uit hun diepe dalen kunnen trekken. Be Your Own Change is ontstaan, omdat hun positieve levenservaringen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor andere mensen. Wat is tenslotte happiness als je dat niet kan delen?
Deze missie is onmogelijk zonder connectie met andere like-minded people en daarom hebben wij de BYOC Happy Tribe in het leven geroepen. De Happy Tribe is er om mensen te laten zien dat ze een doel hebben in hun leven, dat ze onderdeel van een groter geheel en dat het leven bestaat uit onder andere fun, energie en happiness. Hoe groter de groep wordt, hoe meer impact wij op de wereld kunnen hebben als geheel.

Wat houdt de Happy Tribe in?

happy tribe event LOGO 2

De Happy Tribe organiseert evenementen gebaseerd op de vijf pilaren – Spiritueel, Mentaal, Emotioneel, Financieel, Fysiek- van onze Happiness Management Training. Elke maand organiseren wij één of twee feelgood evenementen om lol te hebben, elkaar te versterken, je creativiteit te bevorderen, je bewustzijn te vergroten en jou te motiveren positief in het leven te staan.

Wie kan er lid worden van de Happy Tribe?

Iedereen! Heb je behoefte om meer happiness in je leven te brengen en wil je die graag verspreiden? Dan ben je welkom bij de Tribe!

Wat krijg ik als Happy Tribe member?

  • Gratis toegang tot 3 standaard evenementen per jaar
  • 10% korting op alle BYOC Happy Tribe evenementen.
  • Ontvang de BYOC Happy Tribe Newsletter
  • Toegang tot de Happy Tribe webinar
  • Lid van de Happy Tribe Community
  • Na een officiele inwijdingsceremonie de BYOC Happy Tribe Bracelet

Hoe word ik lid van de Happy Tribe?

Door een jaarlijkse contributie van €99,- te betalen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Adres

Based Rotterdam City

Telefoon

0031 (0) 6543 834 80

0031 (0) 6431 144 76

Email

info@beyourownchange.nl
captcha