let's yoga

Let’s yoga!

Op zondag 13 december was onze eerste Happy Vibe Yoga Workshop! We kijken terug op een heerlijke dag, met heel veel lieve mensen en mooie contacten. Heel inspirerend!

We begonnen met een yoga les van ondergetekende. Omdat ik het heel belangrijk vind dat mensen weten dat yoga meer is dan alleen houdingen, begonnen we de yoga les met een stukje basis kennis. Want wat is yoga nou eigenlijk? De meeste mensen denken dat het bestaat uit in een zweterige ruimte met zweverige mensen beetje vage oefeningen doen. Tja, ooit (lang lang lang) geleden dacht ik dat ook! Maar niets is minder waar.

Ik kan hier een lofzang houden over hoe geweldig yoga is, maar daar heb ik A. geen tijd voor en B. Geen zin in. Maar ik ga wel klein beetje meer vertellen, mag dat? Yoga is “a way of life” en door het te doen kan je pas zelf ervaren wat het nou echt met je doet. En dat betekent niet dat je naar een yoga studio moet sjokken met de mindset van “whatever”… Nee, doe lekker comfy kleding aan en ga openminded, onbevangen en vooral onbevooroordeeld naar een yoga les.

Yoga is hot!
Was het vroeger echt nog enorm “geitenwollensokkken” om yoga te doen, tegenwoordig ben je gewoon niet hip als je GEEN yoga doet. Om heel kort te gaan -voordat ik toch mijn lofzang begin- yoga is zo ongeveer goed voor ALLES.

Je hoofd, je brein, je gezondheid, je mindset, je rust, je energie, je gedachtes, je stress-level, je eten, je denken, je zorgen, eigenlijk gewoon je hele leven. Maar ok, ik hou op. Heb ik je toch nieuwsgierig gemaakt, dan ga ik graag een gesprek met je aan op een ander moment en tijdstip. Deal?

Het goede nieuws is, we gaan onze Happy Vibe Yoga Workshop elke maand organiseren! Is dat leuk? Ja, dat is reuze leuk! Nu kan je zelf komen ervaren hoe het is om yoga te doen en te ervaren. Met leuke mensen op een heerlijke locatie, namelijk bij 2Balance Yoga in Capelle aan den IJssel.

IMG_5034

In december hadden we een heerlijke groep mensen, variërend van absolute beginners tot de wat gevorderde yogi. En ieder was super enthousiast! Na de yoga les hadden we een heerlijke soep met salade en brood met hummus. Gezond, homemade en lekker.

Na de lunch deden we een kleine training over ‘doelen stellen’ voor 2016 met de Happiness Challenge. We maakten daarbij gebruik van een speciale worksheet.  Daar konden de deelnemers thuis gelijk mee aan de slag, want dromen zijn leuk, maar er moet wel actie worden ondernomen! Wil je op 1 maart ook gratis online meedoen met de Happiness Challenge en het worksheet willen ontvangen? Schrijf je je dan hier in!

IMG_5030      IMG_5037      IMG_5033

Wij willen in ieder geval alle mensen die er 16 december 2015 bij waren bedanken. Bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie mooie open verhalen, jullie energy en positieve mindset. Wat hebben wij van jullie genoten! Op zondag 24 januari 2016 hebben wij de volgende Happy Vibe Yoga Workshop (Check ook ons Facebook event!) en we hopen jullie weer te ontmoeten, en anders wellicht op een ander evenement van Be Your Own Change!

Oh ja! BYOC is een heuse Tribe gestart! Wil jij ook je eigen leven veranderen of die van iemand anders? Sluit je dan aan bij onze Tribe en let’s create a better world!

Liefs,

handtekening mir

Share
This

Post a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>