blog 1a

BLOGS

Welkom!

Daar is ze dan… De eerste blog voor ons nieuwe kindje. Onze website Be Your Own Change. We werken al een tijdje aan deze heerlijke website, het idee is zelfs al een hele tijd geleden ontstaan.

Zoals jullie misschien wel weten zijn Juliette en ik echte levensgenieters. Ondanks dat we het allemaal niet cadeau krijgen en we zelf behoorlijk wat “challenges” hebben moeten doorstaan, blijven wij volharden in het feit dat als je positief in het leven staat het leven een stuk mooier is!

En nee, dat is niet altijd makkelijk. Soms heb je gewoon even een rotdag, soms heb je last van je hormonen (de dames dan), soms kan je financiële situatie je tot wanhoop drijven. Maar we hebben beide een ding geleerd, voor alles is een oplossing.

Soms zijn het een hele simpele oplossing, soms zal je er echt voor uit je zogenaamde ‘comfort-zone’ moeten komen.
We kwamen er achter dat we allemaal, stuk voor stuk verlangen naar vrolijkheid, naar liefde, naar aandacht, naar gezelligheid, saamhorigheid, oplossingen een steun in de rug en lol….

Wij zijn ervaringsdeskundigen op het maken van lol, echt geloof ons, we zitten er op. Hoe rot wij ons ook voelen, hoe slecht een situatie ook is waar we in zitten, we zoeken de oorzaak, dan de oplossing, gaan er mee aan de slag, kijken wat we er van kunnen leren en doen dit alles met een smile! Het leven krijg je niet cadeau, je zal zelf de slingers op moeten hangen.

En daar ontstond het idee van onze Tribe, onze BYOC Happy Tribe. Voor mensen zoals jij en ik, mensen die meer uit het leven willen halen. Mensen die samen met ons de wereld een stukje beter willen maken en dus ook bij, en voor ander de slingers op gaan hangen. We gaan samen sporten, we gaan samen dansen, we gaan samen zingen en lekker en gezond eten, we gaan reizen, we gaan praten en leren.

Kortom, er komt zoveel leuks aan wat we samen gaan doen. We hebben zelfs een heus Gelukscertificaat, en onze BYOC Master Gelukstraining. Wees welkom en sluit je aan bij onze Happy Tribe.

Laten we samen het verschil maken! We hebben er echt heel veel zin in.

Liefs

Share
This

Post a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>