unleash

Wil jij?

  • De beste versie van jezelf worden?
  • Jouw prioriteiten duidelijk in kaart brengen?
  • Ontdekken wat jouw echte normen en waarden zijn?
  • Jouw gezondheid verbeteren door bewuster met je lichaam bezig te zijn?
  • Je doelen bereiken?
  • Je kwaliteit van leven verbeteren door je purpose te ontdekken?

 

  • Is het tijd om nu daadwerkelijk serieuze stappen nemen naar een Happy en doelbewust leven, gericht op jouw doelen en met jouw passie?
  • Ben je bereid jezelf daar vijf weken de tijd voor te geven? Samen met een team dat barst van de energie en dat niet alleen praat, maar ook doet!

 

Tijd voor hmt

We weten allemaal dat je jezelf niet gelukkig kan denken. Gelukkig zijn voel je door heel je lijf, in al je vezels en wanneer je hart open gaat zonder er bij na te denken. Happiness is een State of Feeling. Wil je weer onbevangen in het leven staan, maar belemmeren je gedachten je om ultiem geluk te bereiken en wil je leren dichtbij jezelf te blijven?

Dan is het NU tijd om in ACTIE te komen!!

Onze training is gebaseerd op vijf pilaren:

 

happiness management voor website

 

Wat krijg je van ons?

Iedere week behandelen wij op een dynamische en effectieve manier één van deze vijf pilaren. Tools en opdrachten worden je elke week meegegeven, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Aan het eind van deze vijf weken zal je mentaal, emotioneel, spiritueel, financieel en fysiek zo gegroeid zijn dat mensen je niet meer zullen herkennen!

De volgende vragen worden behandeld in het programma:

1) Mentaal: Hoe is je mindset? Is die afgesteld om een gelukkig leven te leiden of heb je nog teveel negatieve denkpatronen?

2) Emotioneel: Ga je goed om met tegenslagen en laat je je niet afleiden?

3) Financieel: Hoe is je financiele mindset? Heb je overtuigingen waardoor je het moeilijk vindt om geld te verdienen?

4) Fysiek: Jouw lichaam speelt een belangrijke rol om je doelen te bereiken. Hoe denk jij over je lichaam en hoe ga jij ermee om?

5) Spiritueel: Wat is je purpose? Om gelukkig te zijn is het belangrijk om te ontdekken wat je toegevoegde waarde in andermans levens zou kunnen zijn.

Stuur een email naar info@beyourownchange.nl voor meer informatie.

 

Liefs,

handtekening mir en juul schuin