amsterdam

HAPPY PHOTO OF THE WEEK

Behind every photo is a story……..

Deze foto maakten wij na een hele enerverende dag in Amsterdam. We hadden een netwerkborrel van de Lifestyle Business Club en ik (Mirjam) dacht wel te weten welk hotel het was. We sjeesden zoals gewoonlijk fashionably late het hotel binnen en zagen tot onze verbazing niemand van de LBC.

Al snel kwamen we er achter dat we in het verkeerde hotel zaten, we moesten niet in het Americain zijn maar in L’Europe Hotel…Het was gekkenhuis in Amsterdam en om weer helemaal terug te lopen naar de parkeergarage zagen wij niet zitten.

We renden naar buiten en sprongen in de eerste beste taxi. Een paar kilometer verderop waren we al op plaats van bestemming en wilden we de gezellige Marokkaanse taxi chauffeur betalen. Helaas hadden we alleen onze cards bij ons en in de taxi konden we niet pinnen…. (blond)

Omdat hij wist dat we al te laat waren en ons al had geholpen door over trambanen, rode stoplichten en (bijna) zelfs voetgangers te rijden, gebaarde hij het is ok. Hij zegt: “Gaan jullie maar naar binnen, hier heb je mijn kaartje en de volgende keer als jullie in Amsterdam zijn bellen jullie mij maar weer!”

TOPPER! Niet veel later stonden we met klots-oksels onze presentatie te houden, maar met een dikke smile.

Share
This

Post a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>