happiness is a choice

We vergeten soms hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn en hebben de neiging om ons focus te leggen op negatieve gevoelens and worst case scenario’s. Happiness zorgt ervoor dat je het beste uit je leven kan halen, maar ook dat je in slechte tijden je leven snel weer kan oppakken. Je gelukkig voelen heeft veel voordelen: het is goed voor je fysieke en emotionele gezondheid, het verhoogt de productiviteit op de werkvloer en bevordert je creativiteit en energie.

En energie is er volop bij Be Your Own Change! Op de Happiness Academy begeleidt BYOC jou in je pursuit of happiness met liefde en warmte. Mirjam en Juliette zijn intuitieve trainers en coaches die vanuit hun hart leven en niet alleen over happiness spreken, maar het daadwerkelijk ook ervaren. Hun missie is geluk te verspreiden en mensen op een onbevangen manier te helpen om dichtbij zichzelf te komen of te blijven.

happiness academy canva

geluksboekje canva

We willen allemaal happiness! Durf je de eerste stap te nemen?  Vraag dan het gratis Geluksboekje op waarin wij jou vijf tips geven hoe je je Happiness op een eenvoudige manier kan vinden.

gelukscertificaat canva

Wil je ons persoonlijk leren kennen? Kom dan naar onze (inter)actieve workshop waarin wij niet alleen jouw lichaam stretchen met een Yogales, maar ook je mind met een persoonlijke ontwikkelingstraining.  Ieder maand  behandelen wij een ander thema en krijg je praktische tools uitgereikt om een knallende begin te maken aan je Happy Journey.

happiness management canva

In vijf weken tijd gaan wij vol energie aan de slag met de Happiness Management Training, waarin we de vijf pilaren waarop de training is gebaseerd behandelen. Om volledige balans in je leven te krijgen wordt spirituele, mentale, emotionele, financiële en fysieke happiness aan de hand van intensieve oefeningen ontwikkeld.


happy tribe canva

Leer like minded mensen kennen die allemaal één doel hebben: To spread happiness! Wordt lid van onze Happy Tribe en doe mee met onze activiteiten. Lees hier meer over onze missie, lidmaatschap en activiteiten.